Meteen een succes!

Mijn doel als Makelaar wonen is dan ook om jou op een bijzondere en leuke manier te begeleiden in wat wellicht de grootste aan- of verkoop van je leven gaat worden Ik heb een zeer persoonlijke en betrokken aanpak om jouw droomhuis te vinden of te verkopen. Met een goede dosis humor en doorzettingsvermogen ga ik tot het uiterste, maar samen met jou!

Als Makelaar wonen wil ik graag het verschil maken en laten zien dat transparantie geen taboe hoeft te zijn in dit vak. Er is niks mooiers dan samen ergens naar toe te werken met als climax dat ene belletje, dat ene telefoontje te ontvangen, dat begint met de zin: ‘Ik mag u feliciteren…?’.

Laat jij je ook niet gek maken in deze markt, ben jij ook een doorzetter en durf jij mij het vertrouwen te geven dat wij deze klus samen gaan klaren? Dan ben ik je man, je adviseur, je steun en toeverlaat.

Wil je even rustig rond kijken op mijn website, ga dan gerust je gang. Weet ook dat je maar 1 ‘muisklik’ verwijderd bent van een afspraak om met mij een kopje koffie te drinken, dus hopelijk tot snel.

Neem dan contact met mij op en ik vertel je mijn verhaal en plan van aanpak.

Neem contact op

Meteen een succes!

Van droom tot passie naar werkelijkheid

Als Makelaar in opleiding ben ik in al mijn enthousiasme begonnen in het vak en hoop ik, in deze roerige woningmarkt, de rust en het vertrouwen terug te brengen bij mijn opdrachtgevers

Hoe ik dat doe?

Door te doen waar ik al jaren ervaring in heb; Te allen tijde mijn opdrachtgevers op de 1ste plaats zetten Ik luister, onderneem stappen en in goed overleg maak ik keuzes waar wij samen achter staan. Ik adviseer, ik begeleid, ik ben een luisterend oor en ik ga altijd voor het hoogst haalbare.

Het aan-en verkoop proces is voor velen een emotionele Rollercoaster, met aan kop een mysterieuze bestuurder, waarvan niemand weet welke piek of duikvlucht hij nu weer gaat nemen. Ik zal mij altijd 100% inzetten voor mijn kopers en verkopers en hen bijstaan in raad & daad. Op mijn eigen wijze, maar altijd met een glimlach en met in het achterhoofd: ‘Wat wil jij en hoe gaan wij dat (samen) bereiken. Klinkt deze aanpak je goed in de oren en wil je meer weten? Neem dan contact op met mijn kantoor.

Neem contact op

Van droom tot passie naar werkelijkheid