Deskundige taxatie door Register Taxateur

Deskundige taxatie door Register Taxateur

Meer over taxeren

Bij SVB Makelaardij kunt u terecht voor een taxatieadvies. Kenmerkend voor de taxatie zijn onze ruime ervaring, grote regionale marktkennis, snelheid en accuratesse. SVB Makelaardij opereert volledig onafhankelijk en biedt daarom een uiterst objectief en realistisch waardeoordeel van uw woning. 

NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut)

Gespecialiseerd

SVB Makelaardij weet als geen ander dat banken en andere financiële instellingen pas een hypotheek verstrekken na kritische studie van een officieel taxatierapport met een actuele marktwaarde.

Via ons kunt u terecht voor taxaties die door alle banken worden geaccepteerd. Deze rapporten worden door het NWWI gevalideerd. Een aantal geldverstrekkers gaat enkel en alleen met u in zee als de taxatie vergezeld gaat van een NWWI- gevalideerd rapport, of het nou een NHG of een niet-NHG financieringen betreft.

Neem contact op

NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut)

Garantie

Hypotheek

De verstrekker van uw hypotheek van uw toekomstige huis wil immers de garantie hebben dat het huis de hoogte van de hypotheek wel waard is.

Heeft u dus een taxatie nodig voor een aangekochte woning, een verbouwing of u stapt over naar een andere hypotheekaanbieder? De taxatierapporten voldoen aan de hoogste eisen en worden door alle banken en geldverstrekkers geaccepteerd.

Neem contact op

Garantie