Je woning verkopen?

Verkoop

Ook hierin staat SvB Makelaardij voor u klaar. Met mijn ervaring, gerichte marktonderzoek en de juiste waardebepaling van uw woning, zal ik altijd een realistisch verkoopvoorstel voor u schrijven, voor de dan geldende woningmarkt.

Allereerst kom ik graag op locatie kijken naar uw woning en laat ik mij graag rondleiden, want u kent uw woning uiteraard het beste. Ik hoor graag de verhalen wat deze woning zo bijzonder maakt (voor u) en ontdek samen met u het Unique Selling-point van de woning. Want hoe meer details ik weet, hoe succesvoller de bezichtigingen en de uiteindelijke verkoop. Graag neem ik u dan ook mee in de verschillende verkoopmogelijkheden en verkooptactieken, om samen met u het beste resultaat te behalen.

Uiteraard neem ik het gehele verkoopproces voor mijn rekening; vanaf de eerste kennismaking, de juiste waardebepaling, gericht marktonderzoek, Funda fotoshoot, bezichtigingen, onderhandelingen en uiteraard de daadwerkelijke overdracht bij de notaris. Ook hierin is netwerk Key en met mijn uitgebreide netwerk en kennis, zorg ik altijd dat de juiste persoon op de juiste plek staat.

Woning aanmelden Neem contact op

Je woning verkopen?

Je wilt dus een huis kopen?

Aankoop

De (eerste) aankoop van uw nieuwe woning is altijd een spannend proces. Wij denken dat de benaming ER “Emotionele Rollercoaster’ hier wel op zijn plaats is. Maar geen zorgen , ik sta jou bij in raad & daad.

Maar laten wij bij het begin beginnen: een kopje koffie of een oriënterend telefonisch gesprek is altijd een goede start. Want elke zoekopdracht is uniek en vraagt tijd, aandacht en een luisterend oor. Nadat wij het financiële plaatje helemaal helder hebben, kunnen wij gaan starten met de zoektocht. Mede door mijn persoonlijke aanpak in het vak, heb ik al vrij snel een duidelijk beeld van jouw wensen en eisen.

Ik zal mij dan ook te aller tijden 100% inzetten om de aankoop jouw droomwoning binnen afzienbare tijd en binnen het gestelde budget te realiseren. In een hectische markt weet ik voor u het hoofd koel te houden en middels mijn grote netwerk in (groot) Amsterdam en zelfs daarbuiten, mijn gerichte marktonderzoek en passie voor het vak, krijg ik altijd ‘The Job done’ Het aankoop proces is veelal een spannende en intense periode, maar met SVB Makelaardij altijd met een zeer positief eindresultaat.

Aankoopvoorstel aanvragen? Neem contact op

Je wilt dus een huis kopen?

Naar de hypotheekadviseur

Hypotheekadvies

Een van de belangrijkste en eerste stappen in het aankoopproces, is het financiële gedeelte.

Een eerste gesprek met een Hypotheekadviseur is altijd spannen, maar met de juiste adviseurs in mijn netwerk wordt ook dit gesprek een stap om naar uit te kijken. Elke financieringsaanvraag is uniek en vraagt daarmee om het juiste advies, maatwerk en professionaliteit, zodat u exact weet waar u aan toe bent na het aankopen van een studio, appartement of eengezinswoning.

Bent u nu een starter op de woningmarkt, Zelfstandig ondernemer of een doorstromer , SvB Makelaardij werkt altijd met zeer ervaren Hypotheekadviseurs en zal de beste adviseur in uw situatie aan u voorstellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent, wat uw financieringsmogelijkheden zijn en niet geheel onbelangrijk; wat de bijkomende hypotheeklasten zijn.

Neem contact op

Naar de hypotheekadviseur

Taxatie advies

Taxaties

Om de benodigde financiering aan te vragen dient er ten alle tijden een Taxatierapport opgemaakt te worden door een ervaren en erkende Taxateur uit de regio.

SvB Makelaardij heeft door zijn ruime en verrijkende netwerk een ruime keuze aan gecertificeerde Taxateurs in zijn netwerk met korte lijntjes , die snel kunnen schakelen en altijd een realistische waardebepaling kunnen uitvoeren. Een NWWI gevalideerd Taxatierapport is van cruciaal belang om de financiering aan te vragen en ook hier geldt dat elke Taxatie maatwerk is, dus de juiste Taxateur voor de juiste woning is een pré. Door de jaren heen heeft SvB Makelaardij ook hier een groot netwerk in opgebouwd met enkel adequate en erkende adviseurs voor zijn opdrachtgevers.

Neem contact op

Taxatie advies

Bouwtechnisch advies

Advies

Yes! Wij hebben jouw jaren ’20 droomwoning of appartement gevonden, maar wat nu ?

Een bouwtechnische keuring is altijd verstandig om uit te laten voeren en ook hierin kan SvB Makelaardij u zeer goed in adviseren. Wij werken met diverse ervaren en erkende bouwkundige ui de regio. Of u nu in Haarlem of Almere wil aankopen, door ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd een geschikte Bouwkundige die met u de woning gaat verkennen en inspecteren. Na de inspectie zal er Bouwtechnisch rapport voor u opgemaakt worden, waarin tot in detail wordt beschreven welk eventuele onderhoud eraan zit te komen, op welk termijn en tegen welke kosten. OP deze manier krijgt u als koper een duidelijk beeld van de staat van de woning en kunt u met een gerust hart de aankoop voortzetten. Wel zo prettig voor alle partijen, maar met name voor u als koper.

Neem contact op

Bouwtechnisch advies