Biedt (op) jouw toekomst
 

Van droom tot passie naar werkelijkheid

Mijn eerste aanraking met de huizenmarkt was meteen een succes verhaal! Met de aankoop van mijn eigen, eerste woning in Amsterdam had ik, naast dat het een prachtige en ruime woning is, in één klap ons pensioenpotje gevuld en ik kreeg  ook meteen door hoe de huizenmarkt werkt en hoe je daar succesvolle ervaringen uit kan halen. Mijn tweede project was wederom een succes! Met de verkoop en renovatie van mijn ouderlijke huis in Amsterdam oud- zuid was ik weer een ervaring rijker ,waarvan ik wist dat ik die voor altijd mee zou nemen in mijn carrière.

wil jij meer horen over mijn succesverhalen of beter nog , samen met mij een succesverhaal maken ? 

Neem dan contact met mij op en ik vertel je mijn verhaal en plan van aanpak.  


Als makelaar in opleiding ben ik in al mijn enthousiasme begonnen in het vak en hoop ik, in deze bizarre woningmarkt, de rust en het vertrouwen terug te brengen bij mijn klanten. Hoe ik dat doe? Door te doen waar ik al jaren ervaring in heb; mijn klant voorop zetten. Ik luister goed, onderneem stappen in overleg en geef mijn professionele advies waar nodig. Maar ik geef altijd de ruimte en de tijd zodat het volledig jouw eigen beslissing is, waar jij je goed bij voelt

Het aan-en verkoop proces is voor velen een emotionele achtbaan, met aan kop een mysterieuze bestuurder, waarvan niemand weet welke piek of duikvlucht hij nu weer gaat nemen. Ik zal mij altijd 100% inzetten voor mijn kopers en verkopers en ze bijstaan in raad & daad. Op mijn eigen wijze, maar altijd met een glimlach en met in het achterhoofd: ‘Wat wil jij en hoe gaan we dat samen bereiken?’!

Klinkt deze aanpak je goed in de oren en wil je meer weten? klik dan snel op de knop hieronder.


 


En hoe gaan we te werk dan?
E-mailen
Bellen
Info